Partner van MVO Nederland

MVO_Partner_Logo_RGB700x700

 

13 mei 2013
MullerVisual is partner geworden van MVO Nederland. Deze partnerschap is een ideale manier om onze MVO-activiteiten te onderstrepen. We zien het partnerschap als extra aanvulling op onze initiatieven op het gebied van MVO.

Lees verder

 

 

 

Heidelberg SpeedmasterHeidelberg Speedmaster

8 mei 2013
De klant vraagt steeds vaker om drukwerk in kleinere oplagen. Om beter in te spelen op deze ontwikkeling heeft MullerVisual voorjaar 2013 een kleinformaat offsetpers aangeschaft. De Heidelberg Speedmaster SM 52.

Lees verder

 

Breukelen, 27 maart 2013 - GrafiPlazaGroep  kiest voor een Xerox iGen 150 om verder door te kunnen groeien. GrafiPlaza heeft state-of-the-art technologie in huis met onder andere diverse offsetpersen en printers. De Xerox iGen 150 biedt toegevoegde waarde door de matte toner en het formaat (36x66 cm). Zo kunnen zij hun klanten nog meer verrassen en hun dienstverlening laten groeien. GrafiPlaza kiest hiermee als eerste grafische onderneming in Nederland voor deze iGen, die met 150 afdrukken per minuut veel opdrachten snel kan uitvoeren. GrafiPlaza heeft een gevarieerd klantenbestand in onder andere het MKB, onderwijs, verzekeringswereld, retail en reclame- en mediabureaus. Zij worden nu sneller geholpen met gepersonaliseerd druk- en printwerk, waar steeds meer vraag naar is.

 

 

GrafiPlaza vernieuwt met Xerox iGen150Xerox iGen_GrafiPlaza_

2 april 2013
GrafiPlazaGroep  kiest voor een Xerox iGen 150 om verder door te kunnen groeien. GrafiPlaza heeft state-of-the-art technologie in huis met onder andere diverse offsetpersen en printers. De Xerox iGen 150 biedt toegevoegde waarde door de matte toner en het formaat (36x66 cm). Zo kunnen zij hun klanten nog meer verrassen en hun dienstverlening laten groeien.

Lees verder

 

 

ISO 14001 certificaat behaaldISO14001_logo_green
19 februari 2013
MullerVisual Communication heeft op 18 januari 2013 het ISO 14001 certificaat voor milieumanagement behaald. Dit certificaat wordt verleend aan bedrijven die aan de gestelde doelen met betrekking tot duurzame ontwikkeling voldoen. ISO 14001 is een belangrijke certificatienorm op het gebied van milieu. Steeds meer bedrijven gaan milieuvriendelijker werken en behalen hiervoor ook een erkenning.

Lees verder

 

 

 
 
 
  MullerVisual investeert in ctp

MullerVisual heeft een Agfa Avalon VLF 80 XXT in gebruik genomen.

Lees verder...

  Uniek overzicht van Nederlandse affichehistorie

Ter gelegenheid van haar 75-jarig bestaan heeft MullerVisual Communication uit Amsterdam het initiatief genomen voor een uniek naslagwerk over de historie van het Nederlands (commerciële) affiche.

Lees verder...

  Posters NL bij Compres

Ook vanuit de media krijgt 'Posters NL', het unieke overzichtswerk van MullerVisual en VK Projects over de geschiedenis van 100 jaar affiches in Nederland, de nodige aandacht.

Lees verder...

  MullerVisual en Marco Borsato

Op dinsdag 16 oktober 2007 presenteerde Marco Borsato in Noordwijkerhout zijn nieuwe verzamelbox bestaande uit 5 cd's, een canvasfoto van 50 x 50 cm plus een speciale Marco mp3 speler met nog meer materiaal.

Lees verder...

  MullerVisual kiest voor FSC

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) is één van de speerpunten in het beleid van MullerVisual. Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn begrippen die meer vragen dan goede bedoelingen, daarom is MullerVisual Communication bezig met de invoer van het FSC-keurmerk.

Lees verder...

<< vorige  1  2  3  4  5  6  7  volgende >>